cant send a form, or possible bug? probably something im missing...

RustyNeedles

New Member
Validated XF Owner
XF2 Forms Owner
Hi, i'm on xenforo 2.4 i just purchased today... and also purchased your advanced forms. I setup everything i believe correctly and when i fill out the form and hit send it says there is an error.... i look at my admin and it throws an error... something about the PC being null maybe? even tho i put the PC was "CityHall" a user i created just for these forms to have the forms sent from that user.


  • TypeError: Argument 1 passed to Snog\Forms\Pub\Controller\Form::setupConversationCreate() must be an instance of XF\Entity\User, null given, called in C:\xampp\htdocs\src\addons\Snog\Forms\Pub\Controller\Form.php on line 1362
  • src\addons\Snog\Forms\Pub\Controller\Form.php:1343
  • Generated by: rustytest
  • Apr 18, 2021 at 3:05 AM

#0 src\addons\Snog\Forms\Pub\Controller\Form.php(1362): Snog\Forms\Pub\Controller\Form->setupConversationCreate(NULL, Array)
#1 src\addons\Snog\Forms\Pub\Controller\Form.php(887): Snog\Forms\Pub\Controller\Form->sendPC('rustytest - Ver...', 'Thank you for a...', NULL, 'rustytest', true, false)
#2 src\XF\Mvc\Dispatcher.php(350): Snog\Forms\Pub\Controller\Form->actionSubmit(Object(XF\Mvc\ParameterBag))
#3 src\XF\Mvc\Dispatcher.php(261): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass('Snog\\Forms:Form', 'Submit', Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(Snog\Forms\Pub\Controller\Form), NULL)
#4 src\XF\Mvc\Dispatcher.php(113): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch(Object(XF\Mvc\RouteMatch), Object(Snog\Forms\Pub\Controller\Form), NULL)
#5 src\XF\Mvc\Dispatcher.php(55): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop(Object(XF\Mvc\RouteMatch))
#6 src\XF\App.php(2326): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#7 src\XF.php(488): XF\App->run()
#8 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#9 {main}



any ideas thanks...
 

Attachments

Top