[OzzModz] OS/Browser Display for XenForo

[OzzModz] OS/Browser Display for XenForo [Paid] 2.1.0

No permission to buy ($10.00)
It seems that your add-on doesn't make the difference between Waterfox and Firefox
I use Waterfox and the add-on says that i am using Firefox
Can you fix it ?
 
You must validate your XenForo license to see quoted content
Waterfox has been able to be distinguished in the past. Something might have changed.

waterfox.png

In order to see if it can be fixed, I'll need your user agent string. Go here:
https://www.whatsmyua.info/

And post it once you have it.

However, I have checked around and it appears that Waterfox might be reporting itself as Firefox now. I'll know for sure once I have your user agent string.
 
Hi
My user agent is
Code:
You must validate your XenForo license to see code
 
I think that it should be modify to
Code:
You must validate your XenForo license to see code
 
Yep, as I suspected Waterfox is identifying itself as Firefox. You can see that on the whatsmyua.info page. Even they identify it as Firefox.

You must validate your XenForo license to see quoted content

Actually it should be...

Code:
You must validate your XenForo license to see code
 
Either way, I can account for the bad user agent string that is identifying it as Firefox. I'll include that in the next release.
 
Ok i download it i will test it on my forum
Thanks
 
Interesting. The delete routine is just about the same as the one XenForo uses to update from the admin control panel. I'll have another look at it.
 
Back
Top