[OzzModz] Advanced Forms

[OzzModz] Advanced Forms [Paid] 2.2.0 Beta 8

No permission to buy ($30.00)

DJShadow92

New Member
Validated XF Owner
Applications Owner
XF2 Forms Owner
Bug report for version: 2.2.0

Error when trying to import a form that has been exported. 2.2.0 Beta 6

Full error trace:
Code:
You must validate your XenForo license to see code
 

Sanmu

New Member
Validated XF Owner
XF2 Forms Owner
XF2 User Reputation
Bug report for version: 2.2.0

Hello, I'm using the latest version of advanced forms "[OzzModz] Advanced Forms 2.2.0 Beta 7".

I met 2 bugs:

1. "You must have to upload a minimum 1 attachment.'' It forces me to upload an attachment but if you check you will find the file upload is not necessary. In the settings option, I put a blank for this option.
2. When I want to submit a topic, it shows: Oops, you must wait for 168s then you can continue to produce.

There is not XF error log.

Can you please help me? Thank you so much.
 

egerci

New Member
Validated XF Owner
XF2 Forms Owner
Bug report for version: 2.2.0

Hello,
Yesterday I noticed that Conditional questions are written as null when writing to the database. But while the answers are coming via email, all the information is coming properly. (Except for the single line text field, where I use the {username} tag).

In the same way, the answers do not appear in the log file.

In short, some answers are not written to the database. (conditional questions as far as I can see)

This problem was also present in the previous 2.2.0 Beta X version, although we do not know for sure. I did not have this problem before version 2.2.0.

1630996966385.png

1630996966385.png
 
Top